Bedankt voor het invullen!

Bedankt dat u contact met ons hebt opgenomen. De bevestiging heeft u in uw mail ontvangen.
We doen ons best zo snel mogelijk contact met u op te nemen. In de tussentijd kunt u hieronder de referenties van onze klanten vinden en alvast inspiratie opdoen in onze online showroom.

Onze referenties

Vorig jaar hebben we de tuin vernieuwd en is ook het zwembad volledig gerenoveerd. Ons zwembad was 10 jaar oud en toe aan een opfrisbeurt. En het is prachtig geworden!

Wat prettig is aan de werkwijze van Zwedak, is dat zij écht meedenken over alles. De tuinarchitect had regelmatig contact met onze contactpersoon van Zwedak, waardoor alles perfect op elkaar aansloot. We konden dit project letterlijk ‘uit handen geven’. De kinderen, en alle buurtkindjes, genieten volop van het zwembad, en wij ook! Er gaat geen zomer voorbij dat we geen poolparty, barbecue of tuinfeest geven.

Familie van Oirschot – Schijndel

“De kinderen genieten volop van het zwembad...en wij ook!”

Ruim een jaar geleden zijn wij in Moergestel komen wonen en hebben we dit zwembad aan laten leggen. Een goede bekende van ons heeft Zwedak aangeraden, omdat ze een aantal jaar geleden bij hem ook uitstekend werk geleverd hadden. Via de website heb ik een aantal projecten van Zwedak bekeken en ben toen snel in de auto gesprongen. Op naar Veghel.

Marcel heeft de tekeningen van het bad voor ons gemaakt en ons geadviseerd op het gebied van techniek én design. Hij voelt feilloos aan wat voor zwembad bij ons, bij ons huis en bij deze tuin past. Zo heeft hij onder andere de ligging van het zwembad bedacht. ’S ochtends openen we de gordijnen van onze slaapkamer, en kijken dan direct uit over ons eigen zwembad. Het voelt alsof we op vakantie zijn in onze eigen tuin. Wat een luxe!

Johan Brands – Moergestel

“Het voelt écht alsof we op vakantie zijn in onze eigen tuin”

Wij zijn al sinds 2005 klant bij Zwedak en hebben destijds een zwembad laten bouwen in Valkenswaard. En nog steeds zijn we heel erg tevreden! Marcel heeft de tekeningen gemaakt waarbij echt werd geluisterd naar onze wensen. Het bouw-team heeft vervolgens deze tekeningen omgezet naar werkelijkheid. De mannen werken erg netjes en secuur. Het resultaat is een prachtig buitenzwembad waar wij elke dag weer van genieten.

Wij zouden het iedereen aanraden om met Zwedak te gaan werken. Ook voor de nazorg kloppen wij bij Zwedak aan, waar we snel worden geholpen. Wij blijven nog wel even klant!

Ebert Dollevoet – Uden

''Wij blijven nog wel even klant!''

Onze online showroom

Bekijk hier onze binnenbaden

Bekijk hier onze buitenbaden

Bekijk de wellness mogelijkheden

Bekijk de openbare zwembaden