Inbouw zwembad

Een eigen inbouw zwembad: een droom die werkelijkheid wordt

Bij Zwedak bespreken we graag samen met u de mogelijkheden voor een eigen inbouw zwembad. Om te beginnen is het belangrijk om te weten of u graag een binnenbad of een buitenbad wilt. Afhankelijk van die keuze gaan we kijken naar de mogelijkheden. Denk aan wat voor type bad het moet worden, de afmetingen van het bad en welke techniek daarbij komt kijken. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld een eigen inbouw buitenzwembad? Klik dan hier en bekijk onze online showroom of neem eenvoudig contact met ons op!

Uw eigen inbouw zwembad! Van ontwerp tot onbezorgd zwemplezier!

Kiest u voor een inbouw buitenzwembad? De mogelijkheden voor een buitenbad zijn eindeloos. Bijvoorbeeld met een overloopbad wat een zeer luxe uitstraling heeft. Maar ook door het toevoegen van bijvoorbeeld een whirlpool kan een inbouw zwembad nog meer luxe krijgen.

We nemen u van A tot Z mee in de mogelijkheden en adviseren u graag waar nodig. Aangezien wij contact hebben met veel verschillende (tuin)architecten kunnen we alle mogelijkheden bespreken. De realisatie van het buitenzwembad duurt doorgaans een aantal weken. Afhankelijk van de weersomstandigheden en afhankelijk van uw wensen en planning.

Inbouw zwembad als binnenbad

Ook als u op zoek bent naar een eigen binnenzwembad om het hele jaar door van te kunnen genieten, bent u bij ons aan het juiste adres. Eventueel is het mogelijk om een sauna of stoomcabine toe te voegen; daardoor creëert u uw eigen wellness plek waar u heerlijk tot rust kunt komen.
Nadat uw inbouw zwembad opgeleverd is kunt u nog steeds op ons rekenen. Heeft u vragen over het bad, dan kunt u ons gemakkelijk bereiken en helpen we u verder.

Het is natuurlijk nóg fijner als wij het hele onderhoud en de monitoring van uw zwembad uit handen nemen. Zo weet u zeker dat het zwembad altijd in orde is. Vanuit Veghel monitoren wij uw zwembad en zien wij vanuit daar dat er onderhoud aan uw bad nodig is, dan nemen wij zelf contact met u op voor een afspraak.

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? We vertellen u graag meer!