Zwembad binnen

Een eigen zwembad binnen waar u het hele jaar van kunt genieten!

Een zwembad binnen geeft al snel het gevoel van wellness. De temperatuur is altijd aangenaam, want u heeft geen last van de buitentemperatuur als het koud is. U kunt dus gaan zwemmen wanneer u daar zin in heeft, het hele jaar door. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een zwembad binnen en waar op gelet moet worden? Wij helpen u graag met het maken van je juiste keuzes. Lees snel verder!

Een zwembad binnen: waar moeten we rekening mee houden?

Het grootste voordeel van een binnenzwembad is dat u er het hele jaar door van kunt genieten. Daarnaast biedt een binnenbad meer privacy dan veel buitenbaden, hoef je er geen grote tuin voor te hebben of voor op te geven en is er minder verwarming nodig om het bad warm te houden.

Wat belangrijk is bij een binnenzwembad, is dat goed naar de ruimte gekeken wordt waar het bad geplaatst dient te worden. Daarnaast worden zaken als luchtbehandeling en klimaat van het zwembad door ons uitgebreid behandeld en geven we u inzicht in wat er nog meer bij komt kijken. We willen dat u goed op de hoogte bent van wat er allemaal gaat gebeuren. Maar geen zorgen, wij nemen vervolgens alles voor u uit handen en voor het hele proces kunt u op ons vertrouwen.

Bij Zwedak Recreatiebouw bieden we u een totaaloplossing. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen voor een binnenbad. Breid uw binnenbad bijvoorbeeld uit met een whirlpool of sauna om het wellness gevoel helemaal compleet te maken!

Een plan voor uw zwembad binnen

Afhankelijk van uw wensen, en van de ruimte in huis waar het zwembad komt, vertalen we dit naar één concreet plan. We nemen u mee in alle opties en zijn beschikbaar voor al uw vragen. We zorgen onder andere voor de klimaatbeheersing, luchtbehandeling en de automatisering van uw bad. Dat is nodig omdat vochtige lucht goed moet worden afgevoerd, terwijl de temperatuur van uw binnenbad aangenaam moet blijven.  Desgewenst monitoren we uw zwembad vanuit ons hoofdkantoor in Veghel. Zo weten we direct als er iets mis is en kunnen we snel schakelen om het op te lossen.

Bent u enthousiast geworden en wilt u met ons in contact komen? Telefonisch zijn wij te bereiken op ☎ 0413 36 29 79 en een mail kunt u sturen naar: info@zwedak.nl.

Wilt u, voorafgaand aan de afspraak, alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons portfolio aan binnenbaden.
Of vind meer informatie over Zwedak.