Betegeld Zwembad

Onderstreep uw persoonlijke stijl met een betegeld zwembad van Zwedak

Al meer dan 40 jaar bouwen wij verschillende type zwembaden. Zowel binnen als buiten. Een bouwkundig, betegeld zwembad is één van onze favoriete types. Waarom?
Omdat tegels of (glas)mozaïek een bad een luxe, stijlvolle, unieke én exclusieve uitstraling geeft!
Bent u benieuwd of dit type zwembad iets voor u is? Lees hier meer over betegelde zwembaden of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Genieten van uw eigen betegeld zwembad in huis of tuin
Een bouwkundig betegeld zwembad is altijd maatwerk en kent geen beperkingen in vorm, afmetingen of diepte. U kunt het dus vormgeven zoals u zelf wenst. Met rustieke, grote tegels of juist met een veelkleurig mozaïekpatroon. In kleuren, materialen en dessins van de tegels is er variatie te over. Dat maakt uw bad extra uniek!

De uitstraling van een betegeld zwembad is erg luxueus.
Door onze deskundige en professionele manier van bouwen bent u verzekerd van vele jaren onbezorgd zwemplezier.

Contact met Zwedak Recreatiebouw
Wilt u een vrijblijvende afspraak met ons inplannen voor een betegeld bad of meer informatie ontvangen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. We begeleiden het hele traject; van ontwerp tot realisatie. Laat het grote genieten maar beginnen!

Telefonisch zijn wij, van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 17.00u, te bereiken via telefoonnummer 0413 35 25 14. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@zwedak.nl of het contactformulier op deze website invullen.

Samen met onze klanten, leveranciers en partners maken we ieder project compleet naar wens. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. En hoe tevreden zij zijn, dat kunnen ze u het beste zelf vertellen.
Bekijk onze referenties en ontdek wat onze klanten over ons vertellen.