Buitenbaden

Een buitenbad kopen voor in uw eigen tuin, wat is er heerlijker dan op die manier van mooi weer te genieten?  Een zwembad in uw eigen tuin, waar u van geniet wanneer het u uitkomt! En wordt het iets te warm? Dan neemt u toch een verfrissende duik in uw eigen buitenzwembad. Kies voor een buitenbad in uw eigen tuin en creëer op deze manier het ultieme vakantiegevoel. Zwedak Recreatiebouw helpt met het werkelijk maken van uw dromen. Wij hebben op die manier al meerdere baden gerealiseerd. Bekijk onze verschillende mogelijkheden en vind inspiratie!

Fotografie: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine.

Fotografie: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine.

Een buitenbad op maat

Helemaal naar wens ontworpen

Zomer in eigen tuin. Met een buitenbad kunt u ultiem genieten van de zon in uw eigen tuin. Wij bieden hierbij een totaaloplossing. We ondersteunen u niet alleen bij het maken van de juiste keuzes voor het buitenbad, maar we helpen met het ontwerp van de complete tuin. We kijken samen met u naar de mogelijkheden aan de hand van uw wensen.
Ons doel? Het creëren van waardevolle herinneringen en vakanties in eigen tuin!

Fotografie: Jaro van Meerten, The Art of Living magazine.

Meer dan enkel de aanleg van zwembaden

Zwedak Recreatiebouw gaat voor totaaloplossingen

Bij Zwedak Recreatiebouw zijn we niet enkel bezig met de bouw van zwembaden. Wij bieden ook graag hulp bij het ontwerp van de gehele tuin, waarin het zwembad een mooie plek krijgt. Daarnaast zijn we er voor het onderhoud van uw zwembad. U vindt op onze website verschillende handleidingen voor dat onderhoud.
Voor meer informatie kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Wij helpen u verder!

Meer inspiratie opdoen? We laten u graag al onze projecten zien tijdens een persoonlijk gesprek