Zwembaden

Voor onze binnen- en buitenbaden bieden we een totaaloplossing: van het complete ontwerp tot en met de aanleg van klimaatbeheersing en automatisering. Samen met u maken we uw droom werkelijkheid. Om alvast inspiratie op te doen, kunt u hieronder rondkijken in onze online showroom.
Neem voor meer informatie eenvoudig contact met ons op, of maak via onderstaand contactformulier een afspraak met ons.

Referenties

Wat vinden onze klanten?

Vorig jaar hebben we de tuin vernieuwd en is ook het zwembad volledig gerenoveerd. Ons zwembad was 10 jaar oud en toe aan een opfrisbeurt. En het is prachtig geworden!

Wat prettig is aan de werkwijze van Zwedak, is dat zij écht meedenken over alles. De tuinarchitect had regelmatig contact met onze contactpersoon van Zwedak, waardoor alles perfect op elkaar aansloot. We konden dit project letterlijk ‘uit handen geven’. De kinderen, en alle buurtkindjes, genieten volop van het zwembad, en wij ook! Er gaat geen zomer voorbij dat we geen poolparty, barbecue of tuinfeest geven.

Familie van Oirschot – Schijndel

“De kinderen genieten volop van het zwembad...en wij ook!”

Ruim een jaar geleden zijn wij in Moergestel komen wonen en hebben we dit zwembad aan laten leggen. Een goede bekende van ons heeft Zwedak aangeraden, omdat ze een aantal jaar geleden bij hem ook uitstekend werk geleverd hadden. Via de website heb ik een aantal projecten van Zwedak bekeken en ben toen snel in de auto gesprongen. Op naar Veghel.

Marcel heeft de tekeningen van het bad voor ons gemaakt en ons geadviseerd op het gebied van techniek én design. Hij voelt feilloos aan wat voor zwembad bij ons, bij ons huis en bij deze tuin past. Zo heeft hij onder andere de ligging van het zwembad bedacht. ’S ochtends openen we de gordijnen van onze slaapkamer, en kijken dan direct uit over ons eigen zwembad. Het voelt alsof we op vakantie zijn in onze eigen tuin. Wat een luxe!

Johan Brands – Moergestel

“Het voelt écht alsof we op vakantie zijn in onze eigen tuin”

Wij zijn al sinds 2005 klant bij Zwedak en hebben destijds een zwembad laten bouwen in Valkenswaard. En nog steeds zijn we heel erg tevreden! Marcel heeft de tekeningen gemaakt waarbij echt werd geluisterd naar onze wensen. Het bouw-team heeft vervolgens deze tekeningen omgezet naar werkelijkheid. De mannen werken erg netjes en secuur. Het resultaat is een prachtig buitenzwembad waar wij elke dag weer van genieten.

Wij zouden het iedereen aanraden om met Zwedak te gaan werken. Ook voor de nazorg kloppen wij bij Zwedak aan, waar we snel worden geholpen. Wij blijven nog wel even klant!

Ebert Dollevoet – Uden

''Wij blijven nog wel even klant!''

In alle partijen waar ik mee samenwerk zoek ik naar dezelfde kernwaarden: stabiliteit en betrouwbaarheid. Dat heb ik zeker gevonden in Zwedak. Ze zijn eerlijk, trouw aan hun klanten en er is weinig verloop in het personeel. Bij Zwedak hoor je geen standaard verkooppraatjes. Ze maken afspraken en komen deze ook écht na.
Het zijn gewoon mannen die hun vak goed begrijpen.
Wat ik helemaal geweldig vind is dat zij vanuit hun kantoor in Veghel ons zwembad in Erp monitoren. Ze zien direct als er onderhoud vereist is en kunnen op afstand zelfs chloor toevoegen, mocht dat nodig zijn.

Ik heb Zwedak ook aangeraden aan m’n zoon, die op zoek is naar een partij voor zijn zwembad. Dat geeft wel aan wat een tevreden klant ik ben.

René Goossens – Erp (foto’s van fam. Goossens volgen snel)

"De mannen van Zwedak verstaan hun vak"

Tijdens de bouw van ons nieuwe huis, in 2019, hebben we ook direct een zwembad en sauna aan laten leggen. En wat een prachtig eindresultaat!
Maar ook de weg daarnaartoe verliep erg prettig. Bij de bouw van een nieuw huis én zwembad komt veel kijken, maar gelukkig verliep het contact met Zwedak perfect en namen zij alles voor ons uit handen.
We genieten volop van het bad en de sauna, en zelfs in de wintermaanden maken wij gebruik van het zwembad. Bij winterse temperaturen toch even het koude water in, en zo de doorbloeding stimuleren, is erg goed voor je immuunsysteem. Fijn dat het zwembad dus voor meerdere doeleinden dient.

We zijn bij Zwedak terechtgekomen, nadat we via Google een aantal partijen vonden en verschillende offertes opgevraagd hadden. De beslissing is uiteindelijk deels gebaseerd op prijs, maar zeker ook op het gevoel dat Marcel en Edwin ons gaven en hoe zij met hun klanten omgaan. Na een fijn eerste gesprek, wisten wij dat dit de partij was door wie wij ons zwembad en sauna wilde laten bouwen. Het voelde goed en vertrouwd.

Zelf zijn we veel in het zwembad en in de sauna te vinden, maar nodigen ook vaak vrienden uit om te komen genieten van die luxe.

Ati & Sanne – Nuenen

"Nóg vaker dan voorheen hebben we vrienden over de vloer, dat heeft vast ook iets te maken met het zwembad”.

Wij zijn erg positief verrast door de werkwijze van Zwedak. In het begin zaten we nog te denken aan een kant en klaar zwembad, maar dat bleek zelfs duurder te zijn dan een bouwkundig zwembad van Zwedak.
Met Marcel hebben we leuk contact gehad, we werden van A tot Z meegenomen in het proces en alles werd duidelijk gecommuniceerd. Er zijn zoveel mogelijkheden voor een zwembad en hier zijn we heel erg goed over geadviseerd. Ook prijstechnisch is er altijd helder een duidelijk gecommuniceerd. Tot slot hebben de mannen van Zwedak hebben netjes op locatie gewerkt. Een echte aanrader

-Project in Berghem-

''Het bad heeft in 1 zomer z’n waarde wat ons betreft al terugverdiend''