Openbare zwembaden

Zwedak Recreatiebouw is al sinds 1980 specialist op het gebied van aanleg en renovatie van binnen- en buitenzwembaden. Zo ook met de aanleg en het onderhoud van verschillende openbare zwembaden. Zwembaden voorzien van complete luchtbehandeling en automatische desinfectie, maar nog steeds erg stijlvol. Uniek aan onze werkwijze is dat wij het bad voor u van afstand kunnen monitoren, waardoor u zeker weet dat het bad voor gasten altijd helemaal in orde is! We hebben hieronder een aantal projecten uiteen gezet. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een openbaar bad bij uw instelling? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vakantiepark Landal de Vers

Overloon

Sportschool/fitnesscentrum Clubsportive

Amsterdam

Totaaloplossingen voor openbare zwembaden

Uw openbare bad wordt 24/7 door ons op afstand gemonitord

Zwedak biedt totaaloplossingen voor openbare zwembaden. Bij openbare baden (vooral binnen) komt een hoop kijken. Zo is het van belang dat de luchtbehandeling op orde is. Ook moet het zwembad goed schoongehouden worden, het liefst automatisch. En moet er, waar mogelijk, geïnvesteerd worden in duurzame en energiebesparende maatregelen. U kunt denken aan onder andere duurzame verwarmingstechnieken, LED verlichting en energiezuinige zwembadpompen. Er is veel mogelijk, we vertellen u graag meer over onze zwembaden.

Hotel van der Valk

Breda

Hotel Arrows

Uden

Dormio Resort

Maastricht

Zwemschool Maas

Berghem

We bespreken graag de mogelijkheden

En denken écht met u mee

In de afgelopen 45 jaar hielpen wij niet alleen particulieren aan hun droomzwembad, maar bouwden wij ook zwembaden voor bedrijven en instellingen, zoals hotels, vakantieparken, campings, sportcentra, wellness centra en saunacomplexen. Altijd in goed overleg met onze opdrachtgevers. Als u graag een openbaar zwembad wil realiseren voor uw bedrijf of onderneming, dan helpen we u graag.

Meer inspiratie opdoen? We laten u graag al onze projecten zien tijdens een persoonlijk gesprek!