Bouwkundig zwembad

Een bouwkundig zwembad – een droom die uitkomt!

Een bouwkundig zwembad wordt volledig op maat gemaakt. Daardoor zijn in principe alle groottes mogelijk. Voor elk zwembad geldt dat deze op een andere manier kan worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met folie, tegels of beton. Dat maakt elk bouwkundig bad maatwerk. Bij Zwedak gaan we graag met u in gesprek over alle mogelijkheden. U heeft waarschijnlijk zelf bepaalde wensen waar het bad aan moet voldoen, en met onze kennis en ervaring adviseren we u over de mooiste mogelijkheden voor uw bad.
Zo krijgt u een prachtig bouwkundig bad, dat volledig aan uw wensen voldoet.

Wilt u inspiratie opdoen? Neem een kijkje in ons portfolio en ontdek welke stijl bij u en uw woning past.

Een bouwkundig zwembad als binnenbad én buitenbad

Een binnenzwembad is in de meeste gevallen altijd een bouwkundig bad. Binnen is het namelijk vaak lastig om een van te voren gemaakt bad te plaatsen in bijvoorbeeld de kelder of een andere ruimte binnenshuis. Een bouwkundig bad is maatwerk, en daarom zeer geschikt voor een binnenzwembad.
De afwerking kan uw bad een compleet andere look geven. Zo heeft u keuze tussen veel verschillende kleuren folies, die de kleur van uw bad bepalen. En ons ruime assortiment aan (mozaïek) tegels geeft u de mogelijkheid om verschillende patronen in uw zwembad te verwerken. Over al deze keuzes adviseren we u graag. Zo ook over de tegels voor rondom het zwembad

Een bouwkundig zwembad laten bouwen, hoeveel tijd neemt de bouw hiervan in beslag?

Het grote voordeel van een bouwkundig zwembad is dat het, mits goed onderhouden, een leven lang meegaat. Afhankelijk van uw wensen en de weersomstandigheden, in het geval van een buitenzwembad, duurt de bouw van een zwembad een aantal weken.
Na de bouw en oplevering van het bad nemen wij optioneel ook het onderhoud voor u uit handen. Vanuit ons hoofdkantoor in Veghel kunnen we uw bad dagelijks monitoren, en direct schakelen als we zien dat onderhoud aan uw bad vereist is.

Kunnen we u helpen met de bouw van uw zwembad?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Afhankelijk van uw wensen, de plek waar het zwembad moet komen en eventuele (wellness) toevoegingen, vertalen we dit naar een concreet plan. We nemen u mee in alle opties en zijn beschikbaar voor al uw vragen.

Telefonisch zijn wij te bereiken op ☎ 0413 36 29 79 en een mail kunt u sturen naar: info@zwedak.nl.