Buitenzwembad tuin

Een eigen buitenzwembad in de tuin

Heeft u plannen voor een buitenzwembad in uw tuin? Dan helpen wij u graag verder. Met meer dan 2500 zwembaden gebouwd of in onderhoud, hebben wij ruime ervaring met het aanleggen en onderhouden van buitenzwembaden. Laten we starten met het realiseren van uw droom!

Buitenzwembad in de tuin – hoe pakken jullie dit aan?

Uiteraard beginnen we bij het begin, we starten met het inventariseren van uw wensen. Daarbij zijn de mogelijkheden voor een buitenzwembad in de tuin eindeloos. Wilt u de hele tuin omgooien, wilt u er een overkapping/veranda bij laten bouwen of het liefst een mooie sauna erbij? Het is allemaal mogelijk.

Door onze kennis en nauwe samenwerking met veel tuinarchitecten, kunnen we snel schakelen en direct bepalen of uw wensen haalbaar zijn. Dat doen we zodat we ons eigen motto waar kunnen maken: wij verkopen niet alleen zwembaden, wij creëren waardevolle herinneringen en vakanties in eigen tuin.

Hoe gaat het bouwen van een buitenzwembad in mijn tuin in z’n werk?

Afhankelijk van uw wensen en de weersomstandigheden, duurt de bouw van een bad meestal een aantal weken. Vooraf, tijdens en na de bouw van het zwembad staan we nauw met u in contact en informeren we u uiteraard waar nodig. Daarbij nemen wij het hele project voor u uit handen en leveren we het bad zwem-klaar bij u op. Laat het genieten maar beginnen.

Zoals gezegd zijn we ook ná de oplevering uw partij voor vragen over het zwembad. Indien gewenst nemen we zelfs de monitoring en het onderhoud voor u uit handen. Wij kunnen uw bad vanuit ons hoofdkantoor in Veghel 24/7 monitoren. Wij nemen contact met u op, mocht er iets niet in orde zijn. Het enige wat u dan hoeft te doen: genieten!

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? We vertellen u graag meer!