Polyfaser zwembad

Een Polyfaser zwembad, wij adviseren u graag!

Als u kiest voor een Polyfaser zwembad, dan kiest u voor kwaliteit. Polyfaser is een Italiaans bedrijf wat zich al meer dan 50 jaar bezighoudt met de productie van zwembaden. De zogenoemde Polyfaser zwembaden zijn hier het prachtige resultaat van. In tegenstelling tot een bouwkundig zwembad, worden deze baden bij de fabrikant gemaakt en vervolgens in de tuin geplaatst.
Polyfaser zwembaden zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Bij Zwedak gaan we graag met u in gesprek over al deze mogelijkheden. U heeft mogelijk zelf al bepaalde wensen waar het bad aan moet voldoen, en met onze kennis en ervaring adviseren we u over de mooiste mogelijkheden voor uw bad, uw tuin en uw huis. Samen bouwen we uw droomzwembad!
Wilt u inspiratie opdoen? Neem een kijkje in ons portfolio en ontdek welke stijl bij u en bij uw woning past.

Zwembaden van Polyfaser | wat zijn de voordelen?

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een Polyfaser zwembad? Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • De baden hebben een relatief lange levensduur, gemiddeld 15 tot 20 jaar, totdat intensiever onderhoud nodig is;
  • De zwembaden van Polyfaser hebben goede, isolerende eigenschappen;
  • De prijzen voor deze zwembaden zijn voordeliger dan voor bouwkundig zwembaden;
  • Ondanks dat de baden vooraf gebouwd worden, zijn er veel mogelijkheden om het bad uniek en persoonlijk te maken. Zoals verschillende soorten en kleuren folie, verschillende inlooptrappen en lamellenafdekkingen.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een type zwembad?

Er is, zoals gezegd, ook bij Polyfaser zwembaden ruime keuze in kleuren folies, afdekkingen etc. Maar soms is het toch verstandiger of mooier om een bouwkundig zwembad te laten bouwen. De Polyfaser zwembaden worden in vaste vormen geproduceerd, en zijn daardoor niet altijd geschikt voor alle huizen of tuinen.

Kunnen we u helpen met de bouw van uw zwembad?

Voor een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken, neemt u eenvoudig contact met ons op. Afhankelijk van uw wensen, de locatie van het bad in uw huis of tuin en eventuele (wellness) toevoegingen, vertalen we dit naar een concreet plan. We nemen u mee in alle opties en zijn beschikbaar voor al uw vragen. Ook nádat we uw bad gebouwd hebben.

Telefonisch zijn wij te bereiken via ☎ 0413 36 29 79 en een e-mail kunt u sturen naar: info@zwedak.nl.