Zwembad aanleggen

Een zwembad aanleggen in uw huis of tuin

Bij het aanleggen van een zwembad komt veel kijken. Prettig om dan met een partij te werken die u vertrouwt,
en u ondersteunt bij het maken van de juiste beslissingen voor uw bad.
Wij hebben inmiddels al meer dan 2500 zwembaden aangelegd en/of in onderhoud. En helpen ook u graag verder met het realiseren van uw droom!

Ongekend genieten van uw eigen zwembad

Welke materialen in en om uw zwembad gebruikt worden, maken een wereld van verschil. De tegels die u voor in en om uw bad kiest, zijn bijvoorbeeld erg bepalend voor de uitstraling van uw bad. Een uitstraling die ook weer moet matchen met de uitstraling van uw huis en tuin. Dit om tot een perfect totaalplaatje te komen.
Bij ons kunt u terecht voor dat totaalpakket. Wij bouwen uw bad, maar nemen u tijdens het voortraject ook mee in alle mogelijkheden en adviseren u over de beste keuzes voor uw situatie.

Ook voor onderhoud van uw bad bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons hoofdkantoor in Veghel monitoren wij uw zwembad, en kunnen er op die manier voor zorgen dat het bad altijd zwem-klaar is. De chloortoevoeging wordt automatisch geregeld en ook de temperatuur van het zwembad is altijd aangenaam.
Genieten dus!

Vrijblijvend contact met ons opnemen

Voor een vrijblijvend gesprek over uw zwembad, of als u meer informatie over ons bedrijf wilt, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dat kan telefonisch via ☎ 0413 36 29 79 of via een mail naar info@zwekdak.nl.

Wilt u, voorafgaand aan de afspraak, alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons portfolio aan binnenbaden en buitenbaden.