Zwembad bouwen

Een eigen zwembad bouwen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun huis en tuin zo in te richten dat dat échte vakantiegevoel ook thuis te vinden is. Onder andere door het bouwen van een eigen zwembad. En nadat het besluit genomen is om een zwembad te laten bouwen, komen er veel keuzes op u af.
Wat voor type zwembad gaat het worden? Wat moeten de afmetingen en de afwerking worden?

Bij ons bent u aan het juiste adres om een zwembad te laten bouwen.
En wij adviseren en ondersteunen u ook graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw situatie.

Ongekend genieten van een eigen zwembad

Op het moment dat u op zoek gaat naar een geschikt bedrijf om uw zwembad te laten bouwen, weet u vaak al wel of het een binnenzwembad of een zwembad in de tuin moet worden. Maar vervolgens zijn er nog vele keuzes te maken. Wij kijken samen met u, tijdens een vrijblijvend gesprek, wat de beste opties voor uw huis en tuin zijn en geven deskundig en eerlijk advies.
Uw wensen en behoeften vertalen wij naar een concreet plan voor uw bad.

Vervolgens nemen we het totaalpakket voor u uit handen. Van het complete ontwerp tot en met de aanleg van het bad. En ook als het zwembad al in gebruik is, verliezen wij uw bad niet uit het oog. We hebben de mogelijkheid om uw bad vanuit ons hoofdkantoor in Veghel te monitoren, en zo bij te houden of er onderhoud vereist is.

Contact met ons opnemen

Kies samen met ons voor exclusiviteit, luxe, comfort en ongekende mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar ☎ 0413 36 29 79 of stuur een e-mail naar info@zwekdak.nl.
Via onderstaande button heeft u tevens de mogelijkheid om in contact met ons op te komen, via het contactformulier op onze contactpagina.

Wilt u, voorafgaand aan de afspraak, alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons portfolio aan binnenbaden en buitenbaden.