Zwembad tuin

Een eigen zwembad in de tuin

De zomers worden elk jaar warmer. En het ziet ernaar uit dat die ontwikkeling niet snel verandert. Veel mensen kiezen ervoor om een zwembad in de tuin aan te leggen. In uw zoektocht naar een zwembad in de tuin heeft u waarschijnlijk al een idee waar het zwembad aan moet voldoen. Waar het komt te liggen en misschien zelfs wel hoe groot het wordt. Wij helpen u verder met het maken van de juiste keuzes!

Ongekend genieten met een zwembad in de tuin

Bij Zwedak ondersteunen we u graag met het realiseren van een droombad in eigen tuin. Daarbij bieden wij een totaaloplossing we helpen u met het ontwerp en maken daarbij, indien gewenst, graag een 3D-tekening waardoor het plan echt gaat leven.

Daarnaast adviseren we u over zaken waar u misschien nog niet over hebt nagedacht. Zo zijn er verschillende typen baden met elk een eigen uitstraling. Baden die wij voor u kunnen realiseren zijn onder andere: Skimmer zwembad, overloop zwembad, onderloop zwembad en infinity zwembaden.

Ook de afwerking van een zwembad kan een hele andere uitstraling geven aan het zwembad. De afwerking kan in de vorm van tegels, folie, glas, mozaïek of beton. De mogelijkheden zijn oneindig. Door onze hechte samenwerking met verschillende (tuin)architecten in het hogere segment, kunnen wij samen u goed bepalen wat het best in uw tuin past. Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten voor buitenbaden? Klik hier voor een kijkje in onze online showroom!

Kom vrijblijvend met ons in contact

Kies samen met ons voor exclusiviteit en ongekende mogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact. Neem contact met ons op door te bellen naar ☎ 0413 36 29 79 of mail naar info@zwekdak.nl

Wilt u, voorafgaand aan de afspraak, alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons portfolio aan binnenbaden en buitenbaden. Of vind meer informatie over Zwedak.