Zwedak als zwembadspecialist

Zwembadspecialist Zwedak - we helpen u graag!

Bent u op zoek naar een zwembadspecialist die u kan helpen met het aanleggen van een zwembad? Wij helpen u graag verder. Dankzij onze kennis en ruim 40 jaar ervaring in de branche, kunnen wij u van A tot Z ontzorgen bij de aanleg van een eigen zwembad. Wij realiseren voor u graag het binnen- of buitenbad! Benieuwd naar onze projecten van de afgelopen jaren? Kijk alvast rond in onze online showroom.

Ongekend genieten met een zwembad in de tuin

Bij Zwedak ondersteunen we u graag met het realiseren van een droombad in eigen tuin. Daarbij bieden wij een totaaloplossing. We starten met het inventariseren van uw wensen. Hierbij kijken we naar de opties die het beste aansluiten op uw huis, uw tuin en persoonlijke wensen voor een zwembad. We plannen graag een vrijblijvend gesprek met u in over deze mogelijkheden.

Op basis van dat gesprek gaan wij aan de slag met een op maat gemaakte offerte. Het is mogelijk om een 3D-ontwerp te ontvangen, op die manier komen uw wensen echt tot leven. We hebben in die periode nauw contact en passen het ontwerp en de offerte graag naar wens aan.

Als het ontwerp door u goed gekeurd is, starten we met de bouw van het zwembad. Afhankelijk van uw wensen, de situatie en de weersverwachting duurt het project meestal een aantal weken. Bij oplevering van het zwembad zorgen wij ervoor dat deze helemaal zwem-klaar is. Er kan direct gebruik van gemaakt worden. Laat het grote genieten maar beginnen!

Tot slot zijn we er uiteraard voor vragen over service en onderhoud. Het onderhoud nemen we voor u zelfs graag uit handen. Indien gewenst monitoren we uw zwembad op afstand. Vanuit ons hoofdkantoor in Veghel houden wij alle waarden van uw zwembad in de gaten. Mocht er iets zijn, dan nemen we direct contact met u op en plannen we, indien nodig, een afspraak in met één van onze monteurs.

Kom vrijblijvend met ons in contact

Als zwembadspecialist ondersteunen we u bij het maken van keuzes. Wij komen graag vrijblijvend met u in contact. Neem contact met ons op door te bellen naar ☎ 0413 36 29 79 of mail naar info@zwekdak.nl

Wilt u, voorafgaand aan de afspraak, alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons portfolio aan binnenbaden en buitenbaden. Of vind meer informatie over ons.