Buitenzwembad

Buitenzwembad: Zwedak helpt u op weg

Bent u op zoek naar een bedrijf wat u van A tot Z kan adviseren over de aanleg van een eigen buitenbad? Dan helpt Zwedak Recreatiebouw u erg graag op weg. We hebben al meer dan 2500 zwembad gebouwd of in onderhoud. Een eigen buitenzwembad is de ultieme manier van genieten.
Onze slogan is niet voor niets: wij verkopen niet alleen zwembaden, wij creëren waardevolle herinneringen en vakanties in eigen tuin. Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Lees hier verder!

Uw eigen buitenzwembad! Van ontwerp tot onbezorgd zwemplezier!

Bij het laten bouwen van een eigen zwembad is het belangrijk dat alles helemaal naar wens is. Daarom beginnen we met een inventarisatie van uw wensen. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u een buitenzwembad met whirlpool en sauna? Dat kunnen we allemaal voor u regelen. Omdat wij veel samenwerken met (tuin)architecten weten we goed wat er allemaal mogelijk is.
Vervolgens gaan wij aan de gang met het (indien gewenst) maken van een 3D-tekening. Hier rolt een passende offerte uit die we graag persoonlijk met u bespreken.

Mocht dit allemaal naar wens zijn dan gaan we uw buitenzwembad realiseren. We plannen met u een moment in dat het schikt en gaan voor u aan de slag. Afhankelijk van uw wensen duurt de realisatie een aantal weken.

Oplevering van het buitenzwembad

En dan is het zover: we gaan uw buitenzwembad opleveren. Onze monteurs vertrekken pas als het bad helemaal zwem-klaar is en u er direct gebruik van kunt maken. We geven informatie over de onderhoud van het buitenzwembad en wat u zelf allemaal kunt oppakken. Mocht u hier vragen over hebben, dan hebben wij verschillende documenten op onze website staan. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor andere servicevragen over uw zwembad.

Nóg fijner is als wij de monitoring van uw zwembad helemaal uit handen nemen. Dat doen wij vanuit ons hoofdkantoor in Veghel. We houden uw buitenzwembad in de gaten en laten aan u weten of er onderhoud nodig is. Indien gewenst plannen we direct een afspraak in om een van onze servicemonteurs langs te laten komen.

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? We vertellen u graag meer!