Zwembad laten aanleggen

Zwembad laten aanleggen – Zwedak helpt u verder

Wilt u graag een zwembad laten aanleggen? Bent u op zoek naar een partij die u helpt met het maken van keuzes en u adviseert over de mogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al méér dan 2500 baden gebouwd of in onderhoud. We onderscheiden ons doordat we een totaaloplossing bieden. Van klimaatbeheersing en automatisering tot het complete ontwerp en de aanleg.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten aanleggen van een eigen zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een buitenzwembad laten aanleggen

Bent u op zoek naar een geschikte partij die om uw zwembad te laten aanleggen? Dan hoeft u wat ons betreft niet verder te zoeken. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van prachtige baden, en nemen dit ook graag voor u uit handen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. En ook daarin adviseren we u en helpen met het maken van de juiste keuzes. Dat zijn er namelijk nogal wat… Zo is de plek van het bad in de tuin een hele belangrijke keuze. Maar ook de afmetingen, de techniek die erachter zit, de vorm van het bad en de materialen zijn van belang om daar goed over na te denken en alle opties af te wegen.

Foliebaden, bouwkundige zwembaden, overloopbaden, het kan allemaal gerealiseerd worden. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag de mogelijkheden en verschillen aan u voor.

 

Een binnenzwembad laten aanleggen

Niet alleen voor buitenbaden, maar ook voor de binnenbaden bieden wij een totaaloplossing. Bij een binnenzwembad komt vaak meer kijken dan op voorhand gedacht wordt. Klimaatbehandeling is een erg belangrijk onderdeel, zeker als het een bad onder een huis betreft. Het grote voordeel van een binnenbad is dat u er het hele jaar door van kunt genieten!

Ook kunnen wij het onderhoud van uw binnenbad uit handen nemen. Wij monitoren uw (toekomstige) bad graag vanuit ons hoofdkantoor in Veghel en geven u een seintje als er onderhoud vereist is voor het bad. Indien gewenst plannen we direct een afspraak in voor onze monteurs om bij u langs te komen en het probleem op te lossen.

Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? We vertellen u graag meer!